åhh vad jag har saknat er!

idag fick jag ängtligen vara med mimmi och petra! första gången på evigeheter känns det som. vi var och såg den nya arn filmen. den var bra tyckte jag, och förlåt om jag pratade lite under filmen men jag kunde bara inte låta bli. saknar att vara med er tjejer, vi måste göra om det snart.

sen måste jag bara länka till den här låten som jag tycker är jättebra!

Jag e, jag e!

Nu har jag gått två hela veckor på gymnasiet, i uppsala. OCH det känns så otroligt BRA! tiden går fort när man har roligt brukar man ju säga, och ja dom två senaste veckorna har bara försvunnit. vi hade gympa idag, vilket jag blev ganska nervös inför efter introduktions lektionen, men det var inte alls så farligt som jag hade trott!  det var hur roligt som helst! det var också första riktiga fotbollsträningen igår! jag borde inte bli så nervös varje gång lärarna berättar vad man ska klara av eller för en enkel diagnos, men det blir jag ju ändå. men hittils har det gått bra, har bara missat en lektion vilket egentligen inte var mitt fel (okej, kanske lite men det är svårt när ingen har koll på, dvs inte ens dom på rektorsexp., vad som ska hända). jag tror det kommer bli mycket plugg men man går ju natur så det får man väll förvänta sig.  jag börjar till och med att tycka matte är roligt! (kan inte tro att jag just skrev det där) jag är bara så himla glad! ja, för om man kan lyssna på jimmy jansson utan att bli irriterad så måste man nästan känna sig lika lycklig! =)


N1IDA

juste, det är namnet på min nya klass. idag var min första dag på celsius, och trots mycket nerver så blev det riktigt bra! när vi väl var smlade i klassen så var det en som jag kände igen från upplandslaget så jag var inte helt själv och det blev en bra dag. så nu är det bara att pendla mellan uppsala och enköping, inte så farligt jobbigt (iaf inte hittills ) =)

minnen är konstiga ibland

Har du märkt nån gång hur man kan på något konstigt sätt kan förflytta sig i tiden genom att lyssna på musik? Det blir som om man upplever något igen när man lyssnar, jag kommer till exempel alltid vara på Hogwarts när jag lyssnar på Antiques album Blue love, eller hur jag plötsligt tänker uppsala, glass med marshmallows och chokladsås när jag hör The sweet escape men Gwen Stefani och Akon. Det finns så många minnen till så många låtar, vissa bättre än andra. En av låtarna jag har bäst minnen till är Love generation med Bob Sinclar. Hoppas på fler minnen att spela in tillsammans med bra låtar.

TEJP

förra veckan var jag på ett läger i övik, Tejp. det är ett kristet läger där man får göra en massa spännande grejer. jag och Anna hade valt spåret active-äventyr. OCH DET VAR SÅ SJUKT HÄRLIGTROLIGTUNDERBARTBRA!! hela lägret var bara så otroligt. vi som hade äventyr fick testa på vattenskidor, backhoppning och downhill. jag hade aldrig testat något av dom förut, och alla grenar var en total succé! så otroligt roligt! sen fick man träffa nya spännande människor, något som alltid gör en glad. hoppas att jag tänker inte skriva så mycket mer, om ni vill veta mer om lägre så är det bara att fråga, jag svarar gärna. men då får ni vara beredda på att svaren kan bli långa ;)  en sista grej bara, det här var nog den bästa lovsången vi sjöng under hela lägret!


blinka lilla stjärna där, hur jag undrar var du är?

har du någonsin sett en blinkande stjärna?

det gjorde jag igår kväll, det såg ut som om den brann (jag vet att stjärnor brinner men oftast ser man ju bara ett ständigt ljus). ville så gärna berätta för någon, men vem kan man ringa eller smsa till som svara klockan halv två på natten? inte så många som jag känner tror jag.

västerås =)

det känns som om det var ett tag sen jag skrev något så nu tänkte jag berätta lite om det jag gjort dom senaste dagarna. I förrgår hoppade jag på ett tåg till västerås för att umgås lite med mathilda och hennes mormor. När jag väl var på tåget såg mathilda kändes det nästan lite overkligt. vi hade inte träffats på hela sommaren och ängtligen så skulle det bli av! ja, vi började som vanligt direkt med att prata om allt mellan himmel och jord, men mest om det som hänt i sommar. sen kom vi fram till västerås och skulle åka buss till hennes mormor och vi fortsatte prata. när vi kommit fram och fika så skulle vi gå och handla till middagen.när vi var på väg till affären så var det många som tittade på oss, kändes lite underligt men det var ju inte så konstigt eftersom mathilda var ursnygg i sin sommarklänning. när vi kom tillbaka och det var dags för maten så kom vi på att vi inte hade nåt smör att steka köttbullarna i, så vi fick bege oss ut och försöka få tag på smör. när vi var på väg tillbaka var det nån snubbe som körde förbi som inte kunde låta bli att stirra på min ursnygga kompis, mathilda verkar vara populär bland västeråsarna. då vi kom tillbaka så märkte vi att smöret var inte det enda vi hade glömt. vi hade inga makaroner till köttbullarna, så det fick bli potatis istället. och jag måste bara säga att mathildas mormor gör dom goodaste köttbullarna! läskigt goda. 

nästa dag skulle jag och mathilda åka och bada, och allting gick jättebra. vi hann precis med bussen och båten och allt. men sen när vi skulle börja bada blev det andra bullar. det började med att jag fick en kallsup när jag hoppade i från trean och fick jätteont i ena örat. det var itne så kul. sen när vi hade vart och handlat så hoppade jag i sjön med pengarna i fickan. inte så smart, men har någonsin påstått att jag är det? sen när vi skulle sola så välte jag ut min loka så handduken blev alldeles plask våt. det var inte min dag kan man minst sagt säga. så där låg jag med ont i örat, en utspilld loka och ingen solskyddsfaktor. så, självklart blev jag ju solbränd, och då menar jag VERKLIGEN solbränd. jag skulle kunna mistas för en kokt kräfta bakifrån. det värsta var att örat ville inte ge sig, det fortsatte göra ont så tillslut bestämde jag mig för att det var lika bra att åka hem, jag var inte så trevligt sällskap skulle jag tro. när jag sedan sitter där på bussen och åker mot enköping ser jag hur det börjar regna. suck! så på kvällen så tog jag det bara lungt med mina nya bästa vänner, Ben&Jerry, och kollade på tv. pappa sa att jag fick skylla mig  själv. "det är dina bilringar" (för er som inte vet så är Ben&Jerry glass, väldigt onyttug sådan). men jag kände att jag behövde det efter en dag då hela världen var emot mig (okej, kanske inte hela men stora delar av den).  


RSS 2.0