vackert värre!

nu har jag ännu två anledningar till att vara glad, idag fick jag veta att jag kommit in på celsius! :D så i höst blir det lag och natur i uppsala! :D den andra anledningen är att på torsdag blir det grönan med finaste vännerna! :D

jadu, jesus är som en grön svan och en röd t-shirt ;D

åhh, det känns så bra att ängtligen få må bra! även om det bara är för en stund. det spelar ingen roll att jag är trött och har ont i huvet, det är bra ändå. just nu verkar det som om nästan allt är bra. jag kan räkna upp det (utan någon speciell ordning):

jag har ett bra och roligt sommarjobb
jag höll nollan i en match
jag får trevliga sms från trevliga personer
mormor och morfar är här
jag får köra el-bil på jobbet
det är sommar
jag har mer tid till saker(även om det inte är tillräckligt)

och det finns säkert mycket mer. så just nu så ska jag bara njuta av det. även om det kanske inte varar så länge.


inga ord

ibland så har man bara inga ord, dom tar liksom slut. det blir bara, jaha vad ska man säga? ibland så finns orden bara inte och ibland har man alldeles för många så men kann inte få ut något. men orden tar ju egentligen aldrig slut, dom finns där alltid, så det är inte det att dom tar slut. man får bara inte fram dom

sista måltiden (i korsängsskolans matsal)

ja, igår kväll var det dags då. bal. jag gjorde mig iordníng och gick ner till petra. där var hon och mimmi i full gång med att fixa till sig, och så fina dom var! sen gick vi till skolan och komm dit alldeles förtidigt. då stod vi och väntade ett tag och tänkte köra på att fint folk kommer alltid sent, men vi orkade inte så länge för torstein kom och så gick vi. först så serverades drinkar när alla stod utanför. sen var det middag och lite femkamp. jag tror att killarna van denn också (vi hade ju förlorat brännbollen också, ajaj inte så bra). en av dom roligaste händelserna på hela kvällen var när våra lärare skulle sjunga sången dom hade gjort till oss. dom hade använt melodin från en annan låt (kan inte komma på vad den heter just nu) och ändrat på texten så att den handlade om våran klass. ojj vad alla skrattade. sen var  det dom sista grenarna i femkampen, jag fick uppdraget att stoppa in så många godisar i munnen som möjligt utan att tugga eller svälja, och jag vann. hihi.efter det var det dags för den stora finalen, då perre, anders, morgan, örjan och sven dansade till backstreetboys. ojj vad man skrattade! sen var det våran tur att  dansa. det började upp på scenen men det gungade så mycket så vi fick lov att flytta på oss så vi stod på stadig mark istället. det var så himla roligt att dansa med alla till en massa gamla låtar som alla kunde sjunga med i. jag, mimmi och petra shakeade loss hela kvällen. jag märker nu att jag kommer nog sakna våran klass, även om det vart lite jobbigt ibland. 9lila, ja vad ska man säga.
på fjortis dagen under tema veckan ;)

sista dagen

idag var det sista riktiga skoldagen. jag har fortfarande svårt att förstå att jag inte ska komma tillbaka till skolan där jag gått sedan jag var sex år. det börjde med engelskan som slutade med vatten krig, det var riktigt roligt förutom att vissa lärare blev griniga men vaddå? är det sista dagen så. sen hade vi språk, då var alla tillsammans och så skulle vi skriva en massa ord på alla olika språken. det var ganska tråkigt men det gick ändå ganska fort. sen fortsatte vissa med vatten krigandet, men inte jag då. sen hade vi sista gympalektionen. vi körde brännboll. tjejerna mot killarna. vi tjejer var ju inte dom bästa direkt, vi förlöra även om vi fick dubbla våran poäng. men men, det var roligt. sen var det lunch. och vi fick glass till efterätt, mmm. ja, så nu ikväll blir det sista gången jag äter i matsalen. det ska vara bal / vårfest. fortfarande lite fundersam över hur det kommer bli. men det blir säkert roligt.


dom är här! :D

ja, idag har faktiskt varit en bra dag. mormor och morfar har kommit och det är verkligen jätteroligt! jag får ju träffa dom två gånger det här året istället för en! det känns också som att jag börjar komma tillbaka lite. inte så att allting är bra hel plötsligt, men på nåt sätt så känns det som om allting börjar bli lite lättare. självförtroendet börjar komma tillbaka, så istället för att känna mig som en bananfluga så kanske jag är mer som en vanlig fluga så det är ju bra. och varje steg jag tar känns inte som om jag måste anstränga mig till max. jag tror jag verkligen behöver det här sommarlovet och en förändring till hösten. det blir nog bra med en ny start i uppsala till hösten.

en tanke?

jag har funderat på en sak och kommmit fram till att detta. jag tror inte man vet hur mycket man påverkar folk i sin omgivning. man tänker kanske, hur skulle jag kunna göra något, betyda något för den personen. jag märker det till exempel genom hur man kan bli riktigt glad om en okänd människa som går förbi en på gatan och ler åt en. sen tror jag också att man kan påverka människor i sin omgivning utan att märka det alls. det kan vara saker man säger som kanske fastnar hos den andra personen medans man själv glömt att man sa det.

det bara är så, människor kan göra och betyda så mycket. DU kan göra och betyda mycket. du har kanske inte någon aning om hur mycket du betyder för en annan. det kanske är värt att tänka på ibland.

spring

idag var det träning uppe vid gånsta spåret med laget. lite återhämtning efter gårdagens match. ja, den gick ju inte direkt som man hade hoppats. då är det skönt att få springa av sig. det här kommer kanske låta lite fel men det va så sjukt skönt att bara få bli så varm och svettas. när man blir så varm i hela kroppen och när man väl kommit igång känns det som om man skulle kunna springa hur långt som helst. man kan nästan springa ifrån problemen också. även om man vet att dom kommer tillbaka så fort man stannat men det är skönt att få slippa allt, även om det bara är en halvtimme. sen är det match imorron igen, fett nervöst eftersom det gick så dåligt. men jag gjorde två bra grejer på förra matchen och det ska jag försöka komma ihåg, resten ska glömmas. kastas i soptunnan. jag vill springa ifrån det så långt att det aldrig kommer ikapp igen.


shoppa är inte riktigt min grej,

ojoj, suck. att det ska vara så svårt att hitta något att ha på sig på skolavslutningen. men nu har jag ängtligen gjort det! nu har jag faktiskt hela tre klänningar hemma, det är inte illa. det började på fredagen då jag, mimmi och pertty gick på stan och kollade lite. sen komm mamma och vi kollade vidare men utan någon större lycka. då åkte vi till hälla i västerås istället. där hade vi lite mer tur, vi hittade en klänning som var bra och en som jag verkligen ville ha bara det att den fanns inte i min storlek. så då var det av till uppsala på lördan. där träffade jag karin och vi gick direkt till hm. och där fanns den i rätt storlek och allt! sen var det väldigt roligt att träffa karin. vi shoppade loss på där på hm, jag köpte ett par shorts, två linnen och klänningen. sen åkte jag hem och hade tråkigt.

idag är det match mot bälinge trollen också, och det msåte verklgien gå bra. åhh, jag är nervös. men, jag måste tänka positivt. önska mig lycka till, det lär behövas

RSS 2.0