Time

jag har tänkt lite nu igen och kommit fram till någonting! (tro det eller ej) och det har med tid att göra. jag börjar tro att tid bara är ett mänsligt påhitt för att man ska kunna organisera och kontrolera mer. för det är det vi alla vill? eller hur? människan har väll alltid velat vara den som bestämmer. jag menar, det är ju skillnad på fem minuter och fem minuter. ett ögonblick kan vara en evighet och en evighet kan vara ett ögonblick.


GAHH!!!!

ja, nu behövde jag bara få skriva nåt. det är så här att jag ska på engelskan skirva ett brev till huvudpersonen i boken som jag läst (Slam av Nick Hornby) men det går inge bra. det känns bara så dumt att skriva ett brev till en person som inte ens finns! vad ska jag fråga om liksom? kommer ju ändå inte få något svar. åhh, är bara så frustrerad just nu. dessutom måste jag plugga lite svenska också. suck. tur att jag hade träning tidigare idag, annars hade jag nog inte klarat mig. det var så sjukt roligt att få köra inomhus! älska fotboll! aja, nu har jag fått säga det jag vill iaf. hoppas ni har det bra

ps. några bra låtar har fått värsta grejen för p3 asså :P

Jag saknar inte, jag längtar!

ojj, jag hinner verkligen inte skriva så mycket längre. men nu ska jag göra ett försök.  okej, here it goes;


jag har kommit fram till att det är väldigt stor skillnad på att sakna och längta. innan så har jag tänkt de betyder ungefär samma sak. men jag hade fel har jag kommit fram till. sakna är (ja, i alla fall för mig) något negativt och riktigt jobbigt. en känsla man helst vill slippa. medans längta är positivt, man ser verkligen fram emot att göra något. om du nu undrar hur jag kommit fram till denna stora upptäckt, så är det för att förut kände jag stor saknad, medans nu är det verkligen längtan. det är så otroligt skönt, jag är faktiskt lycklig!

ja, det var allt det,

trött

nu sitter jag här och är jättetrött, borde gå och lägga mig snart. märker att det var ett tag sen jag skrev nåt, har inte riktigt haft tid. den har liksom bara försvunnit. och det är så mycket som jag skulle kunna skriva om men jag orkar inte tänka. det får bli nån annan gång. nu ska jag sattsa på att sova ordentligt, för det är så himla mycket bra saker som händer nu för tiden så jag vill ju inte missa någonting! att det kan vara så bra? kunde man inte trott som året har sett ut innan. en sista grej, en låt som jag bara tycker väldigt mycket om just nu. 

RSS 2.0