LOV! :D eller vänta?

ja, idag är jag (och alla andra jag känner som går på gymnasiet i antingen enköping eller uppsala) lediga :D men vi har INTE lov som vissa påstår, det är faktiskt studie dag. Det vill säga att man ska bedriva sina studier hemifrån.

ähh, vem försöker jag lura? man är ledig och då pluggar man inte ( i alla fall inte hela dagen). jag sitter och gör spanska glosor på glosboken. jag börjar faktiskt lära mig dom och hur man stavar dom med alla dumma betoningar och allt vad detär. sen ska jag fika med karin :) det ska bli kul. fast innan måste jag få lite fler saker gjorda. bland annat, ta hand om mina fotbollsskor. det var himla länge sedan. sen är det ju träning ikväll och det är alltid skönt med ny insmorda skor.

nej, nu ska jag ta och fortsätta med mina spanska glosor.

Hasta luego!

you'll be in my heart, always!


And you'll be in my heart
Yes, you'll be in my heart
From this day on
Now and forever more

kommer nog alltid vara din bäbis, oavsett vad jag säger ;) <33

varför?!?

varför är det ingen som förstår?! det handlar inte om att det blev oavgjort eller att jag tappade bollen och sumpade matchen. det handlar om hur j*vla dåligt allting går efter minsta lilla motgång... det lilla självförtroendet jag lyckats bygga upp och jag kanske till och med fått känna mig duktig, vilket sen visar sig vara en illusion. jag kan ju inte vara så bra som jag vill vara ! kommer aldrig nånsin vara det! och vad ska jag göra då? varför ska jag vara så j*vla f*cking sämst ? det funkar ju bara inte, jag rasar ihop som ett korthus vid minsta lilla motgång! och jag börjar bli trött på det

fina kläder, eller?

jag kan inte direkt påstå att någonsin haft en "fin" klädstil. jag har liksom alltid varit lite mer, ja vad ska man kalla det, pojkflicka. tjocktröjor och stora jeans är liksom min grej. de flesta andra jag känner (tjejer) har oftast tajt jeans, en fin tröja eller linne och kanske nån kofta eller så. men jag har inte det, och jag tänker inte be om ursäkt för det! jag tycker om mina baggy jeans som sitter så att grenen är nere vid knävecken! och jag tänker fortsätta ha dom, oavsett om andra tycker att det ser förj*vligt ut, det är deras ensak.
 
baggy jeans, t-shirt och tjocktröja for the win!


RSS 2.0