Blixtar och dunder!

Okej, jag har aldrig sett blixtar som jag gjorde idag. Det var läskigt men samtidigt skitcoolt! Vi tränade inomhus ikväll. Det gick okej. Annars var det en obligatorisk samling i kapellet på skolan för att få lite info om olika organiserade grupper som finns på skolan. Jag ska gå med i en för kristna idrottare. Jag tror det är bra och att jag behöver det. Efter det var det brunch hos Mr. Pres. Dvs rektorn på skolan. Det var trevligt och de hade lotteri som man kunde vinna presentkort men jag vann inget.
Annars igår så fick jag hänga lite med min roommate Jen. Det va trevligt. Och det bästa är att hon också är kristen och vi ska försöka hitta en kyrka tillsammans. Det känns väldigt bra. Men hon är inte på rummet så mycket.
Jag har även tittat lite på en träningsmatch för skolan amerikanska fotbollslag. Det var roligt. Det är tre svenskar som spelar där som jag snackat lite med. De är trevliga och det är skönt att ha några man kan prata svenska med. Aja, nu måste jag sova för jag har träning i morgon bitti och sedan math placement test. Wish me luck!

Pre season camp

Okej, då var det det här med försässong. Jag har sprungit som en tok hela sommaren, och det har verkligen hjälpt! Första morgonen på captain's run kom jag tvåa efter Paula och idag då vi hade löpartest på 2,5 miles så kom jag först! :O (paula var inte med.) Jag blir som tokig då jag sprungit, jag vill bara springa mer! Galet. Fotbollsträningarna är roliga och det är värsta seriöst också. Det gillar jag. Coachen är helt fantastisk på att fixa grejer. Jag har även fått flytta in i Nash, i ett nyrenoverat rum och på samma korridor som typ 7 andra tjejer i laget. Aaaasnice! Jag har även fått mitt schema och jag ska läsa algebra, två biologi kurser, en träningslära kurs, en skrivkurs i engelska och intro kurs i psykologi. Jag tror det kommer bli bra! Men det är fullt upp hela tiden! Och kroppen värker från träningar. Det är tre träningar per dag och det är inte lätt. Men igår kväll va vi och spelade minigolf. Det var roligt! Fast halvvägs igenom va jag så trött att jag höll på att somna på banan. Och i morse behövde jag kliva upp kvart i 6 eftersom det var löptestet och sedan fotbollsträning. Ja, finns et något mer att berätta? Vet inte. Tjejerna i laget är assköna men jag är inte van vid alla svordomar på engelska. Nästa grej på programmet är pool training. Det ska bli kul! :D

USA BABY!

Så!! Jag är äntligen framme! Jag ska försöka hålla den här bloggen uppdaterad eftersom jag känner att jag inte kommer hinna hålla alla informerade om vad som händer annars.

Flyget till London gick smidigt och bra. Det va inga problem. Sen va det då flyget till Raleigh....Långt och segt. Jag sov en del men kändes ändå drygt. Tittade på filmen Rio och lite Star Trek. När vi kom fram va  det varmt, jag hade ju tjocktröja och mina nikita jeans. Jag hade även ont i huvudet och var hungrig och illamående på samma gång. Trots att jag knapt ätit något på planet så kändes det som att jag skulle kräkas då vi landade. Det var inte en smidig landning.
Men då vi kom fram möttes Paula och jag av coach Bev. och Sabina, en utbytesstudent från Nepal.  Det första jag köpte i USA var trailmix (dvs nötter och torkad frukt) och sedan en chicken quesadilla på taco bell. Det var bland det bästa jag ätit, så hungrig var jag.
Då vi kom fram på campus, som är hur vackert som helst!, så tog vi upp grejerna till våra rum. Vi fick kuddar och sängkläder vilket va jätteskönt. Jag bor på tredje våningen i Edgecombe. Sedan va det bestämt att vi skulle till Wallmart men det blev inte förrän 9-10 på kvällen. Vi (jag, Paula och Sabina) tillbringade ändå största delen av kvällen med att prata med de två tjejerna som är korridorsansvariga på andra våningen. Jättetrevliga tjejer.

Nu har jag fått sova i mitt nya rum och jag antar att min rumskompis kommer idag. Hon heter Kellie. Det ska bli spännnande att se vad hon är för typ. Snart ska jag käka frukost med coachen. Har varit ute och sprungit på morgonen. Det va skönt!

RSS 2.0